Plasztikkártya gyártás már 1 példánytól is!

Alkalmazási területek

Névjegytől a beléptetőkártáig
szinte bármi lehetséges.

Igazoltan

Legyen büszke
az Önnek készült egyedi kártyára!

A LEGGYAKORIBB

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

Fényképes belépőkártya
Névjegykártya
Törzsvásárlói kártya
Parkolókártya
Pontgyűjtő kártya
Ajándékutalvány
Végzettséget igazoló tanúsítvány
Tagsági igazolvány
DE MÉGIS

Milyen legyen?

Akár 2 oldalas is

Van, hogy elég az 1 oldal, de mi van ha nagyobb az igény? Nekünk nem akadály!

Ha kell, színes is

Egyre kevesebb az igény már a fekete-fehér plasztikkártya gyártásra, a színes jobban vonzza a szemet.

Lehet 1 db is

Igen, már 1 db egyedi kártya is készülhet a több ezer darabosig bezárólag.

Változó grafika is

Különböző adatokkal, változó név és/vagy fénykép és/vagy sorszám, vonalkód, qr kód, stb.

Szállítás futárral is

Az egyszerűség kedvéért a kezdetek óta csak futár viszi ki a termékeinket, előnye a gyorsaság.

Rendelhet is

A legegyszerűbb módon kérhet árajánlatot: írjon nekünk egy e-mail-t, ehhez kattintson IDE

Miért is kell a plasztikkártya?

Készítettünk jó pár cikket a felhasználási módokról, hogy bemutathassuk, pontosan mi az, amiért elengedhetetlen egy komoly cég számára a plasztikkártya. 

VÉLEMÉNYEK

Kinek miért jött be?

"Mivel autószerelő vagyok, így nagyon sokszor zsíros, koszos a kezem. Korábban papír névjegykártyám volt, így a koszos kezemmel csak összezsíroztam, amikor átadtam volna, ezért inkább nem is adtam át.) Amióta plasztikkártyát használok, nincs ilyen problémám, mert könnyen le tudom törölni róla a koszt. És büszkén használom és adom át..."
Temesvári Roland
Autószerelő Mester, Budapest
"Dolgozói létszámunk növekedésével egyre fontosabbá vált, hogy követni tudjuk dolgozóink telephelyre való be-, és kilépési idejét és a telephelyen belüli mozgásukat. Amióta egyedi, névre szóló vónalkódos plasztikkártyákkal láttunk el mindenkit, azóta minden dolgozónk kizárólag a jogosultságának megfelelő helyiségbe tud belépni. Növekedett a biztonságérzetünk és a munkaidő elszámolás is könnyedebbé vált. "
Körtvélyesi Georgina
HR vezető, Szentgotthárd
"Törzsvásárlói rendszert szerettünk volna bevezetni, de nem tudtuk, hogy a vásárlók mivel igazolják majd a jogosultságukat. Amióta 3 féle szintű (arany-ezüst-bronz), egyedi vonalkódos plasztikkártyát használunk, azóta csak a vonalkódot kell leolvasnunk és rögtön látjuk ügyfeleink vásárlásait és jogosultságát. "
Szabó Timi
törzsvásárlói-program felelős, Győr
"Konditermet üzemeltetünk, különféle, térítés ellenében használható extra szolgáltatásokkal. Amióta minden vendégünknek egyedi plasztikkártyája van, azóta nincs probléma annak a kiszámolásával, hogy ki mennyit fizet havonta az extra szolgáltatásokért. A rendszerünk a vonalkódos kártya alapján percre pontosan meg tudja mutatni, hogy ki, mikor, mit vett igénybe. De jó lett volna ez a rendszer már vagy 3 éve.... "
Kovács Kristóf és Szép Dalma
konditerem tulajdonosok, Budapest
"Ajándékboltot üzemeltetünk, nagy igény mutatkozik a bármikor beváltható ajándékutalványokra. Korábban ment a "cetlizés", de ez eléggé "színvonal alatti" volt. Több, mint 2 éve vonalkóddal ellátott plasztikkártyát használunk ajándékutalványként, ezáltal pontosan követni tudjuk az utalványok felhasználását. És ami a legjobb: most már nem kötelező egyszerre levásárolni az egész összeget, szabadon lehet ütemezni, mert számítógéppel tudjuk vezetni a felhasználást. Ezzel egyedülálló szolgáltatásunk lett! (mindenféle extra költség nélkül) "
Labancz Lilla
ajándékbolt tulajdonos, Budapest
0
Megelégedett Cég
0
Átadott kártya
0
Panasz