Fényképes belépőkártya

Megkönnyítjük a munkaidő elszámolást
és biztonságot nyújtunk

Elmúltak azok a “szép idők”, amikor nem számított, hogy ki merre járkál az irodaházban vagy a telephelyen, vagy az, hogy ki mikor érkezik és távozik a munkahelyéről.

Miért érdemes fényképes belépőkártyát használni vonalkóddal kombinálva?

Egy vonalkód olvasóval felszerelt bejáraton csak az tud bejönni vagy távozni, aki használja a saját, névre szóló, egyedi vonalkóddal ellátott belépőkártyáját.

Ha a leolvasó össze van kötve egy központi rendszerrel, másodperc pontosan lehet tudni, hogy ki és mikor érkezett vagy távozott, ezáltal szinte ki tudjuk váltani a hagyományos aláírós jelenléti íveket és a fizetés előtti, órákon keresztül szükséges bogarászást. Elektronikusan minden belépőkártyát külön-külön tudunk nyilvántartani.

Minden cégnél a dolgozók más-más jogosultságokkal rendelkeznek, így az egyénre szabott vonalkódos belépőkártyák segítségével mindenkinek közvetlenül megszabhatjuk, hogy melyik helységbe mehet be.
  
Egy betanított munkás pl. nem mehet be egy raktárba vagy a pénztárba, mert ott semmi keresnivalója nincs.
Ezzel biztonsági kockázatot tudunk csökkenteni.

Egy irodai dolgozónak (aki például nincs egyéni védőeszközökkel ellátva) általában nincs belépési jogosultsága oda, ahol veszélyes gépek vagy veszélyes körülmények vannak. Ha az egyéni belépőkártyájának segítségével meg tudjuk akadályozni, hogy ilyen helyre bemenjen, egy potenciális munkahelyi baleseti-lehetőséget tudunk megakadályozni.

Összefoglalva: a minimum 3-4 fős cégeknél azért érdemes bevezetni és használni az egyedi, fényképes belépőkártya rendszereket, hogy gördülékenyebben és biztonságosabban tudjanak működni.